1. Anasayfa
  2. Haberler

Elektriği kablosuz uzatın


0

Schneider Electric'in sunduğu Unica Wireless ile, evde ve işyerlerindeki elektrik sisteminde kablosuz yaşam konforu geliyor.

Unica Wireless ürünün kullandığı RF kablosuz iletim teknoloji sayesinde camlı bölmelerden veya kalın duvarlardan kablo geçirme sorunu sona eriyor. Schneider Electric’in Unica Wireless ürünü  evlerde anahtar ve prizleri yerleştirmek için sınırsız seçim şansı sunuyor.

Schneider Electric, ofisinde, bulunduğu ortamlarda kablo sorununu ortadan kaldırmak isteyenlere yönelik olarak geliştirdiği Unica Wireless ürünü ile duvarlar delinmeden veya kablo döşemeden, elektrik sistemi kullanılabiliyor. Anahtar ve prizler arzu edilen yere yerleştirilebiliyor.

Ayrıca elektrik sistemine yeni işlevler eklenmesine olanak tanıyan Unica Wireless ile, merkezi aydınlatma kontrolünden panjur kontrolüne kadar hayal edilen tüm sistemler kolaylıkla kurulabiliyor. Üstelik hareket dedektörleri ve dimmerlerı sayesinde enerji tasarrufu yapmanızı sağlıyor. Unica Wireless ile teknoloji konforunu yaşamak isteyenlere ise sadece Unica serisinin birbirinden şık anahtar priz serilerinden dilediğini seçmek kalıyor.

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    ba_ar_l_
    Başarılı
  • 0
    gayet_yi
    Gayet İyi
  • 0
    te_ekk_rler
    Teşekkürler
  • 0
    anlamad_m
    Anlamadım
  • 0
    yetersiz
    Yetersiz
İlginizi Çekebilir
Subscribe
Bildir
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments