1. Anasayfa
  2. Haberler

İlginç USB Çeşitleri :)


2

Önceler de USB alınacağı zaman öncelik bellek kapasitesine bakılırdı, şimdi ise durumlar biraz terse döndü sanırım. Tasarımlar, Bellek kapasitelerinin önüne geçmeye başladı gibi )
İçi bira dolu USB bellek

Flash sürücüyü diğerlerinden ayıran en büyük özelliği resminden de anlaşılacağı üzere ürünün içinin bira dolu olması(!) Ancak görünüşe aldanmayın; zira üretici firma bu ürünlerini gerçek birayla doldurmuş değil, fakat ürünün içindeki sıvıya uzaktan bakıldığında bu sıvınnın gerçek bir biradan farkı olmadığı söylenebilir. bu flash sürücünün 9 Dolarlık 128MB hafızasından 39 Dolar fiyatındaki 8GB’lık modeline kadar farklı kapasitelere sahip sürümleri de bulunuyor.
Bu USB bellek yanıyor

zippo çakmak da böylesi bir ürün. Zippo çakmak dediğimize bakmayın; aslında o verilerinizi yanınızda taşımanız için geliştirilen, sıradan bir USB hafıza ürünü. Ancak bu  USB hafızayı alternatiflerinden ayıran en önemli özelliği şüphesiz sunduğu devasa depolama alanı ya da kullanıcıya sunduğu yeni bir teknoloji değil. Çakmak olarak da kullanılabilen ve her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Zippo USB sürücü, bir çakmak olmasının yanında USB hafıza görevi de görüyor. Görünümüyle bir Zippo çakmaktan farksız olan ürün, orijinal tasarıma sahip olmadığından gerçek bir Zippo çakmağa göre nispeten daha hafif bir yapıya sahip ve 8 GB’a kadar verileri depolayabiliyor.
Gazete kağıdından üretilen USB

USB hafızayı diğerlerinden ayıran ne kapasitesi ne de getirdiği yeni bir teknolojide saklı. Özellikle çevrecilerin ilgisini çekmesi beklenen EarthDrive‘a ait dünyanın ilk doğa dostu olan USB sürücüsü, dönüştürülmüş gazete kağıdından imal edildi. Görünüş itibariyle tahtadan imal edilmiş bir sıraya benzeyen EarthDrive USB, 16GB’lık bir hafızaya sahip.
Şişe Açan USB Bellek

CO ismindeki bellek 1, 2, 3, 4, 8 ve 16 GB kapasite seçenekleriyle sunulacak. Trekstor’un CO’yu piyasaya sürmekteki amacı, çok sayıda farklı tasarımlı USB belleğin bulunduğu pazarda fark yaratabilmek ve kullanıcıların karşısında farklı bir özellikle çıkmak.

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    ba_ar_l_
    Başarılı
  • 0
    gayet_yi
    Gayet İyi
  • 0
    te_ekk_rler
    Teşekkürler
  • 0
    anlamad_m
    Anlamadım
  • 0
    yetersiz
    Yetersiz
İlginizi Çekebilir
Subscribe
Bildir
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Guest

güzel

Guest

:D