1. Anasayfa
  2. Haberler

Vista Service Pack 2 geliyor


0

Microsoft, Office 2007 ve Windows Vista için güncelleme ve iyileştirme paketi Service Pack 2’yi kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Windows ve Ofis programlarına dair en heyecan verici gelişmeler elbette yeni sürümlere dair çalışmalar. Ancak Microsoft bunun yanında yeni güncelleme paketleri üzerine de çalışıyor.

Microsoft tarafından blog sayfaları üzerinde yer alan açıklamada Ofis 2007’ye dair yeni güncelleme paketi Service Pack 2’nin gelecek yıl Şubat ve Nisan ayları arasında çıkacağı duyuruldu. Yeni güncelleme paketi Open Document Format denilen yeni dosya tipini de desteklemenin yanında pek çok özelliği de beraberinde getirecek.

Öte yandan Vista için de bir SP2 yayınlanacağı bilgisi kısa olarak geçildi. Windows Server 2008 ile birlikte Vista SP2 üzerine çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada "Güncelleme paketleri, yazılımların ömürlerini uzatan geleneksel bir sürecin parçaları. Tüm Microsoft ürünleri için yarattığımız bu paketler sürekli geliştirme içerisinde olduğumuzun da bir göstergesi. Gelecek aylarda konuyla ilgili daha detaylı bilgileri aktaracağız" ifadelerine yer verildi.

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    ba_ar_l_
    Başarılı
  • 0
    gayet_yi
    Gayet İyi
  • 0
    te_ekk_rler
    Teşekkürler
  • 0
    anlamad_m
    Anlamadım
  • 0
    yetersiz
    Yetersiz
Subscribe
Bildir
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments