1. Anasayfa
  2. Haberler

Adobe ücretsiz film mi indirtiyor?


0

Adobe tarafından üretilen yazılımda bulunan açık, kullanıcılara internet üzerinden ücretsiz dizi, televizyon şovu ve film indirme yolunu açtı. 

Amazon.com'un video yayın hizmeti veren sisteminde yer alan görüntülere dair kayıt ve kopyalara erişebilen kullanıcılar, ücret ödemeksizin bu içeriği bilgisayarlarına aktarabiliyorlar.

Sisteme göre online video içeriği Adobe tarafındaki flash video sunucularına doğrudan bağlı bulunuyordu. Yazılım tarafında online içeriğin herhangi bir şifre korumasına sahip olmaması (sadece oynat, durdur, dondur gibi özelliklerin kodlanması) açığın ortaya çıkmasının temel noktası olarak gösterildi.

Amazon adına konuşan basın sözcüsü şirketin taleple indirilen video hizmetinde 40.000'den fazla film, TV şovu veya dizi gibi içeriğin yer aldığını ve ilgili güvenlik önlemlerinin bulunduğunu iddia etti.

Ancak denemeler gösterdi ki Replay Media Catcher gibi içeriği yakalayabilen bir program yardımıyla Amazon üzerinden streaming işlemi esnasında şifrelemeye maruz kalmadan içerikler bilgisayarlara aktarılabiliyor.

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    ba_ar_l_
    Başarılı
  • 0
    gayet_yi
    Gayet İyi
  • 0
    te_ekk_rler
    Teşekkürler
  • 0
    anlamad_m
    Anlamadım
  • 0
    yetersiz
    Yetersiz
İlginizi Çekebilir
Subscribe
Bildir
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments