1. Anasayfa
  2. Haberler

Ağ Ayarlarını Tek Başına Çözen Program


4

Bilgisayarınızın ağ bağlantılarıyla ilgili ayarlamaları çok mu karmaşık görünüyor? NetSetMan ile tüm işlemleri tek pencereden yapın

Erişim engellemelerini IP veya DNS değişimi gibi ayarlarla çözüyorsanız ya da sık sık kablosuz ağ ayarlarını değiştirmeniz gerekiyorsa, NetSetMan ile büyük oranda zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kişisel kullanım için ücretsiz olan bu Windows aracı, bir profil oluşturduğunuzda IP, çalışma grubu, DNS veya ağ adaptörleri gibi ayarları birkaç kolay tıklamayla hallediyor.

Sistem tepsisinden hızla ulaşabildiğiniz NetSetMan, farklı profiller arası geçiş ve detaylı ağ bilgisi görüntülemeyi de aynı yerden sağlıyor. Özellikle farklı kullanıcıların kendilerine ait ağ profili oluşturmasında kolaylık sağlayan NetSetMan programını indirmek için buraya tıklayın.

alıntıdır.:shiftdelete.net

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    ba_ar_l_
    Başarılı
  • 0
    gayet_yi
    Gayet İyi
  • 0
    te_ekk_rler
    Teşekkürler
  • 0
    anlamad_m
    Anlamadım
  • 0
    yetersiz
    Yetersiz
Subscribe
Bildir
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Guest

valla bende isterim o yıllık plandan hatta site yöneticilerine gönderin sitede yayınlasınlar :D

yucel

ne demek hocam teşekkür ne demek siz benim soruma cevap vermişsiniz yardımcı olmaya çalılşıosunuz ya öncelikle allah razı olsun imkanımız olsa bi yemekle de teşekkürümü sunardım ama sağlık olsun çok çook teşekkür ederim sayın hocam… iyi çalışmalar…

mailim: yucel_akkus@yahoo.com

Guest

yücel bey bana bi mail adresi yaz atayım hafta içi sana..tabi bi teşekkür karşılığında.. :-)

yucel

saygıdeğer meslektaşlarım grafik tasarımı diye bi ders varmış anadolu ticaret lisesi 11. sınıfta ve photoshop anlatılıomuş bende bu yıl aynı dersi vericem ama yıllık planı lazım çok acil kaç gündür arıyorum bulamıyorum bi elinizi uzatsanız çok sevinirim kardeşlerim..şimdiden teşekkürler..